ESITA AVALDUS

Õppesisu


   Toitlustusvaldkonna õpingute alused
   Õpitee ja töö muutuvas keskkonnas
   Toitlustamine
   Menüü planeerimine
   Praktiline töö suurköögis
   Menüü koostamine ja kalkulatsioon
   Toiduvalmistamine
   Praktiline töö restoranis
   Praktika

   Valikõpingud

Meie pakume

kaasaegseid õpitubasid ja mitmekülgset keskkonda sündmuste ja tähtpäevade korraldamisel. Valikõpingute kaudu on võimalus õppida joogiõpetust ning süvendatult pagari- ja kondiitritööd, võimalus saada ettevalmistus oma ettevõtte loomiseks. Õpingute lõpus sooritatakse koka EKR 4. taseme kutseeksam. Õppeperioodi ajal võimalik ööbida kooli kaasaegses õpilaskodus. Vaba aega saab sisustada sportimise ja erialaringide tegevustega.

Teilt ootame

huvi  ja soovi töötada meie meeskonnas, head stressitaluvust, korrektsust, puhtust ja positiivset suhtumist. Kasuks tuleb arenenud ilumeel ning hea värvi-, maitse- ja lõhnataju. Vajalik on hea füüsiline tervis ja vastupidavus. Kutse eeldab valmisolekut töötada ka puhkepäevadel, riiklikel pühadel, õhtusel ja öisel ajal. Töö võib olla periooditi pingeline.

Pärast kooli

ootavad sind tööle toitlustusettevõtted (suurköök, söökla, kohvik, restoran, pubi, baar, kiirtoitlustusettevõte, catering-ettevõte) kogu Euroopa Liidus sinu uute ideede ja heade oskustega, mida oled omandanud erialal. Koka ametikohalt on võimalik edasi areneda näiteks vahetusevanemaks, peakokaks või köögi juhatajaks.

Language
Estonian
Field: 
KOKAÕPE
Kontaktid: 
Contact title: 
Tiina Tambet
Phone number: 
+372 4351031
Tabbed content page type: 
Speciality
Erialade tabel: 
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaegTasevastuvõtt
kutsekeskharidusstatsionaarne koolipõhine õpepõhiharidus3 aastat4kuni 10.08.2020
kutseõpesessioonõpepõhiharidus 2 aastat4kuni 10.08.2020
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg