Eestis oli rekordiline arv osalejaid tänavusel, juba viiendat korda toimunud ülemaailmsel Prantsuse gurmeepäeval Goût de France. 17 osaleva restorani seas oli ka Viljandi Kutseõppekeskuse õpperestoran Maitselabor.
21. märtsil toimunud gurmeepäeval tõsteti esile Provance’i köögi eripära. Meie menüüs oli traditsiooniline Provance'i kalaroog bouillabaisse, prantsuse köögi üheks parimaks näiteks peetav Duck Leg Confit on Red Cabbage ning desserdiks Crepes Suzette. Menüü koostasid õppegrupi KK17 õpilased koos õpetajaga Imbi Põrk. Õpetaja Lea Kase juhendamisel valminud toite täiendasid prantsuse veinid, mille valis välja Aili Mängel.
Me täname kõiki korraldajaid ja abilisi sel päeval: Lea Kask, Gerli Härm, Imbi Põrk, Aili Mängel, Tiina Tambet, Ott Kukk, Marge Hein. Suur tänu muusikaliste vahepalade eest Martin Trudnikovile ning restoranikülalisi teenindanud õppegrupi K17 ja toite valmistanud õppegrupi K16 õpilastele.