Avaldusi saab esitada kohapeal ja õpe algab 6.01.2020.
Kelner on lisaks suurpärasele suhtlejale restorani tippspetsialist roogade ja veinide alal, kes tunneb peensusteni oma ettevõtte menüüd ja oskab soovitada kokkusobivaid toite ja jooke. VIKKis õppinud kelnerid tunnevad põhjalikult restoraniteenindust ja etiketti, oskavad pakkuda lahendusi ka ootamatutes olukordades ja teenindada erineva kultuuri- ning keeletaustaga kliente.
- Kelner/ettekandja (edaspidi: kelner) on klienditeenindaja toitlustusteenust pakkuvas ettevõttes (restoran, kohvik, pubi, ööklubi, klubi, peoteenindusfirma).
- Kelnerit ja ettekandjat võib pidada firma visiitkaardiks – neil on oluline roll, et ettevõte pälviks klientide usalduse ja heakskiidu.
- Kelnerid ja teised toitlustusettevõtte töötajad (nt baarimees, kokk) peavad töötama ühise meeskonnana, et klientide teenindamine sujuks viperusteta ka siis, kui on kiire.
Tuttvu erialaga /et/vastuvott/erialad/teenindusope/kelner-05-sessioonope
Loe lisaks: http://ametid.rajaleidja.ee/Kelnerlink opens on new page
Õpe algab 6.01.2020.
Avaldusi saab esitada kohapeal. Võtke ühendust osakonnajuhi Tiina Tambetiga e-posti teel tiina.tambet@vikk.ee või telefoni teel 43 51 031.