ESITA AVALDUSlink opens on new page
Õppekava | Kokk |
---|---|
Õppeliik | 4. taseme kutseõpe |
Õppevorm | Mittestatsionaarne õpe |
Eeltingimused | Põhiharidus |
Õppeaeg | 1,5 aastat |
Vastuvõtt | 19.08 - 08.09.2024 |
Eriala lühitutvustus |
---|
Tahad hästi süüa - õpi kokaks! Kokaõppe käigus saab oskused valmistada erinevaid külmi ja sooje roogi ning jooke etteantud või ise väljamõeldud retseptide alusel ja neid serveerida. Kokk käib tooraine ja toiduga säästlikult ümber ning valmistab toitu vastavalt klientide soovidele - kokk vastutab hästi tehtud maitsva toidu eest! Kokk saab tööd toitlustust pakkuvas ettevõttes: suurköök, söökla, kohvik, restoran, pubi, baar, kiirtoitlustusettevõte, catering-ettevõte. Kokana saad valmistada head ning paremat ka oma perele! |
Õppekorraldus |
---|
Mittestatsionaarne õpe toimub E-N kord kuus sessioonidena vastavalt õppetöögraafikule sh tuleb sooritada ettevõttepraktika 36 EKAP (117 tööpäeva). 2024/2025 õppeaastal toimub õppetöö järgmistel kuupäevadel: 16.-19.september 2024 21.-24.0ktoober 2024 18.-21.november 2024 16.19.detsember 2024 20.-23.jaanuar 2025 17.-20.veebruar 2025 17.-20.märts 2025 14.-17.aprill 2025 12.-15.mai 2025 Õppesisu
|
Õppe- ja rakenduskavad |
---|
Koka eriala õppekavalink opens on new page ja rakenduskava link opens on new page |
Meie pakume |
---|
Kaasaegseid õpitubasid ja mitmekülgset keskkonda sündmuste ja tähtpäevade korraldamisel. Võimalus on saada ettevalmistus oma ettevõtte loomiseks. Õppeperioodi ajal on võimalik ööbida kooli kaasaegses õpilaskodus. Vaba aega saab sisustada sportimise ja erialaringide tegevustega. |
Teilt ootame |
---|
Huvi ja soovi töötada meie meeskonnas, head stressitaluvust, korrektsust, puhtust ja positiivset suhtumist. Kasuks tuleb arenenud ilumeel ning hea värvi-, maitse- ja lõhnataju. Vajalik on hea füüsiline tervis ja vastupidavus. Kutse eeldab valmisolekut töötada ka puhkepäevadel, riiklikel pühadel, õhtusel ja öisel ajal. Töö võib olla periooditi pingeline. |
Pärast kooli |
---|
Ootavad sind tööle toitlustusettevõtted (suurköök, söökla, kohvik, restoran, pubi, baar, kiirtoitlustusettevõte, catering-ettevõte) kogu Euroopa Liidus sinu uute ideede ja heade oskustega, mida oled omandanud erialal. Koka ametikohalt on võimalik edasi areneda näiteks vahetusevanemaks, peakokaks või köögi juhatajaks. |
Kontakt
- Nimi osakonnajuht Lea Kask
- Telefon +372 5341 2350
- E-post teenindusope@vikk.ee
Avaldatud 02.03.2023.
Viimati muudetud 24.09.2024.